Wij bouwen uw web applicatie en mobiele app op basis van:

  • Fixed price: Budgetoverschrijdingen behoren tot de verleden tijd. We maken de applicaties af binnen de overeengekomen prijs.
  • No Cure No Pay: Als u ontevreden bent over het eindproduct, dan hoeft u niet te betalen voor de applicatie. De applicatie wordt teruggenomen en de gemaakte kosten worden niet in rekening gebracht.
  • Gratis eerste Advies & Ontwerp: Om te weten wat een applicatie of app gaat kosten, moet hiervoor een onderzoek worden gedaan naar wat de functies zullen zijn van de applicatie en de app, hoe deze zal functioneren in een organisatie en hoe ze moeten worden uitgerold. Het onderzoek resulteert in een beschrijving van de functies van de applicatie en app en een raming van de kosten. De kosten van het onderzoek door AMRIT Applications zijn dan meegenomen in de kostencalculatie. Als u besluit om de applicatie toch niet te laten bouwen, dan hoeft u de kosten van het onderzoek niet te betalen. Als de applicatie wordt gebouwd, dan worden de kosten meegenomen in de bouw.
  • Goedkoop onderhoud: De applicaties die we bouwen zijn zo stabiel dat we een onderhoudsovereenkomst kunnen aanbieden op basis van 0-uren. U betaalt niet een percentage van de aanschaf, zoals vaak gebeurt, maar voor de uren die daadwerkelijk besteed worden aan onderhoud. De applicaties zijn zo stabiel, dat het onderhoud minimaal is.

Geïnteresseerd? Neem snel contact op met ons via deze link.